A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Горінчівський міжшкільний ресурсний центр" Горінчівської сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний урок доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

      IV Міжнародний урок доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", провела керівник Тетяна Даниш з учнями гуртка "Екологічне краєзнавство". Захід був присвячений Всесвітньому дню захисту тварин, який щорічно відзначають 4 жовтня.

11:37 04.10.2023

Інформаційно – пояснювальна робота щодо використання світлоповертальних елементів у темний час доби

26 вересня вчитель спецпредметів Василинець М.В. провів пояснювальну бесіду з вивчення правил дорожнього руху щодо використання світлоповертальних елементів у темний час доби.

13:38 26.09.2023

Участь у Всеукраїнському проєкті «Мішечок» 2023!

 Учні та вихованці Горінчівського МРЦ разом з вчителями  Кавка М.І., Довгій О.В. та керівником гуртка Даниш Т.Ю. долучилися до участі у Всеукраїнському проєкті «Мішечок» 2023. Спільними зусиллями, знайшли тканину та інші матеріали, старанно та відповідально розробили макет майбутнього мішечка,  щоб втілити проєкт в життя. Розкрій, пошиття та оздоблення виробів виконувалося у майстерні спецтехнології  нашого закладу.  Головною метою було проінформувати інших  як позбутися від пакетної залежності, сформувати звичку користуватися багаторазовими торбинками у побуті, надихати своїми діями оточуючих та рятувати планету від надмірного засмічення пластиком починаючи з родини, школи та громади.     Якщо кожна людина внесе свій внесок, ми зможемо зупинити знищення Світового океану відходами, очистимо землю від токсичного сміття, повернемо чистоту і здоров’я планеті. Адже це наш єдиний і неповторний будинок.      Ми  закликаємо стати на шлях  до екосвідомості  , та врятувати свою країну і планету від катастрофи щоб позбутися «пакетної залежності». P.S.  Шийте багаторазові торбинки, користуйтесь ними у побуті, надихайте своїми діями оточуючих, та вигравайте призи!

14:21 10.05.2023

Тренінг "Торгівля людьми"

 14-16 березня 2023 р. в Горінчівському МРЦ практичний психолог Тегза Марина Павлівна провела з учнями 10-11-х класів тренінг "Торгівля людьми".

10:42 21.03.2023

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

       1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. Сьогодні вже немає людини, яка б не чула про ВІЛ, СНІД. Багато людей в Україні вважають себе обізнаними з цього питання. Проте більшість молодих людей вважають, що ця проблема – це щось далеке, що вона їх не стосується і не буде стосуватися в майбутньому.     

09:33 14.12.2022

До Тижня доброчесності

         З 1 по 9 грудня проведено Тиждень доброчесності. Даниш Т.Ю., керівник гуртка "Екологічне краєзнавство" провела бесіду на тему: "Жити по совісті. Чесність та брехливість". Під час спілкування з учнями особлива увага зверталась на  поняття  слів  "чесність" і "правдивість", переконання дітей у важливості дотримання чесного слова.

12:11 13.12.2022

Тренінгове заняття "Формула вибору професії".

                  25 жовтня 2022 року в Горінчівському  МРЦ методист з профорієнтаційної роботи Довгій О.В. провела  тренінгове занаття "Формула вибору професії" з учнямя 10-А-Ш, 10-А-К.

13:16 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень