A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Горінчівський міжшкільний ресурсний центр" Горінчівської сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Щира подяка Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Україні

  За насичену інформацію та практичний досвід в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великобританії та співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією.

16:06 05.02.2024

Нагородження переможців

Дипломами та  призами були відзначені наші учні переможці обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», а саме: Клименко Марія, Ревть Надія, Ревть Ніка, Юскович Іванна.

15:26 02.02.2024

19 грудня головою методичної комісії Оксаною Ігнатко був проведений семінар на тему: «Активізація навчальної і пізнавальної діяльності на заняттях теоретичного навчання»

     Як наголосила Оксана Ігнатко – основна робота вчителя з активізації пізнавальної діяльності учнів полягає в розвитку їх творчих здібностей. Засобом розвитку пізнавальних здібностей учнів є вміле застосування таких методів і прийомів, які забезпечують високу активність учні у навчальному пізнанні.       

14:13 19.12.2023

Радіємо успіхам наших учнів!

За результатами ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади із трудового навчання (технологій), яка відбулася 8 грудня 2023 року на базі Горінчівського ліцею.

15:35 15.12.2023

«Солодкий подарунок воїнам ЗСУ», присвячений Дню Збройних Сил

               На цьому тижні учні нашого закладу з професії «Кухар» під керівництвом вчителів провели  благодійну акцію «Солодкий подарунок воїнам ЗСУ», присвячений Дню Збройних Сил, щоб надіслати нашим воїнам із 128 ОГШБ частинку домашнього затишку.

09:32 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень