Запозичена Угорська страва яка прижилася на Закарпатті…
Дата: 20.02.2024 15:09
Кількість переглядів: 73
Звичайними уроками учнів уже не здивуєш, а ось кулінарним майстер-класом від шеф-кухаря https//www.facebook.com/spa.trembita – запросто!
20 лютого Марія Тегза провела для учнів групи 10-А-К майстер-клас по приготуванню першої страви «Боб-левеш».
Майстер-клас пройшов в інтерактивному режимі, тобто присутні учні могли не просто спостерігати за процесом приготування, але й активно брати участь, відпрацьовуючи необхідні навички.
Під час приготування шеф-кухар наголосила на тому, що ця страва не тільки проста в приготуванні, але й готується з локальних продуктів, які є доступними, смачними і водночас вишуканими.